Marketplace Sverige är ett företag, en grupp på facebook, en investeringsfond och så mycket mer. Detta är marketplace Sveriges logga.

Ska du sälja din bil? Eller annat fordon? Missa inte vår kampanj för bäst pris!

I dagens ekonomiska klimat kan försäljning av bilar och andra fordon, särskilt de i högre prisklasser, vara en utmanande uppgift. Att navigera genom en ständig ström av meddelanden från oseriösa spekulanter, tillsammans med ett flöde av orimliga lågbud, kan snabbt förvandla processen till en tidskrävande och ofta lite givande upplevelse. Men det finns en ljusning vid horisonten – det behöver inte vara så här längre.

Marketplace Sverige har nyligen lanserat en fordonskampanj, designad för att förenkla din försäljningsprocess. Vi tar bort besväret och frustrationen genom att köpa ditt fordon, och vi garanterar att du får det pris du satt utan något prutande. Läs vidare för att upptäcka hur vi kan förändra sättet du säljer ditt fordon på – smidigt och lönsamt!

Table of Contents

"Bäst pris i Sverige" - Vi köper din bil utan att pruta

Ja, det stämmer!

Vår kampanj går ut på att göra människor glada. 

Och vem blir inte glad av att få max betalt för sin bil? Givet att begärt pris är inom ramen av marknadsvärdet, är vi mer än glada att erbjuda precis det pris du som säljare angivit i din annonsering. Inget prutande, bara bra betalt!  

Anledningen till att vi säger att vi ger “Bäst pris i Sverige” är för att normalt sätt om man skulle sälja sin bil på till exempel blocket till en privatperson, kommer spekulanterna ofta pruta ner priset tills att man till slut säljer bilen till ett lägre pris än vad man egentligen hade tänkt sig. 

Skulle man istället vända sig till en bilhandlare så gör de avdrag på priset, minst 10-15% om inte mer. 

Hos oss får du precis det pris du begär, inte en krona mindre. 

Komma övers on bil, inget prutande med Marketplace Sverige

Vi köper din bil på plats med 60 dagars betalningsperiod

  1. Upphämtning av Ditt Fordon: När du bestämmer dig för att sälja ditt fordon genom oss, kommer en av våra representanter personligen till dig för att hämta upp fordonet. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för logistiken kring att föra fordonet till oss – vi tar hand om allt.

  2. Snabb Fordonskontroll: Vid upphämtningen genomför vi en snabb men grundlig kontroll av fordonet för att säkerställa att allt är som utlovat. Detta steg är viktigt för att vi ska kunna erbjuda det pris du anger. Är det någon större defekt på bilen, båten eller vad det nu är för fordon, så kan vi antingen erbjuda ett rimligare pris eller så får vi avsluta affären.

  3. Köpeavtal och Betalningsvillkor: Är allting OK, upprättar vi ett köpeavtal på plats med villkoret att betalningen till dig sker inom 60 dagar från avtalets datum. Denna betalningsplan gör det möjligt för oss att hantera ett stort inflöde av fordon och samtidigt garantera att du får det pris du önskar. Du behöver inte lägre tänka på bilen, utan kan bara luta dig tillbaka och invänta betalning.

  4. Hur kan detta : Efter köpet arbetar vi med att sälja fordonet till ett något lägre pris. Denna affärsmodell tillåter oss att snabbt omsätta fordonen och använda kapitalet från försäljningen för att generera vinst. Det är viktigt att förstå att Marketplace Sverige inte är en traditionell bilhandlare. Vi är ett techbolag som specialiserar oss på att utveckla appar, handla med digital valuta, och mycket mer. Genom att utnyttja vår expertis inom dessa områden kan vi skapa en unik och lönsam kampanj. Självklart spelar det ingen roll för dig som säljare vad som sker med bilen efter vi köpt den, du får betalt enligt avtal oavsett vad.

Marketplace Sverige är ett företag, en grupp på facebook, en investeringsfond och så mycket mer. Detta är marketplace Sveriges logga.

Följ oss på sociala media

Håll dig uppdaterad och bli en del av vårat community!

• 2024 © • Marketplace Sverige • All Rights Reserved